ארתוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/02/2012 | 09:52 | מאת: גומס

ארתוסקופיה זה שטיפת מפרק? אני וב מכאבים,קליילם וקיים בפתיחת הלסת -שהולכים ובאים.נוסו ברים רבים-סד לילה,פיזוטרפיה,תרגילי וכדורי הרפיה.ללא החלמה.כעת הומלץ לי שטיפת מפרק. אך בנוסף,יש לי גם כאבים בפנים באותו הזמן. הכאבי פנים,אצלי הם ממקור של הלסת כנראה לפי הרופא-כואב לי באותו הזמן גם-הראש,האוזן,השרירים בגרון כמעט כול הפנים האם השטיפה תעלים כאב זה?

06/02/2012 | 13:10 | מאת: ד"ר שלמה ברק

גומס שלום לשטיפת מפרק ישנן אינדיקציות ספציפיות ועלייך להתייעץ עם הרופא המטפל בך בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים