סנטר כפול

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/02/2012 | 07:22 | מאת: שירה

שלום, בחודשיים האחרונים התחיל אצלי ריפיון בעור מתחת לסנטר, בצורה מאד בולטת, והשינוי הוא פתאומי. פתאום כשאני בולעת אפשר לראות תנועה - כאילו השריר מתחת לסנטר נדחף החוצה ואז חוזר. זה פגיעה אסטטית שמאד מטרידה אותי. מה זה? מה אפשר לעשות כדי שזה ייעלם? עברתי לאחרונה במקביל טיפול של הסרת שיער במחט חשמלית, באיזור הסנטר - יכול להיות שזה קשור? בנוסף, אני מקבלת עכשיו תרופות חזקות - המבוססות על סטריאודים. יכול להיות שזה קשור? להורי יש סנטר כפול, אבל לא ראיתי אצלהם תנועה כזאת בזמן הבליעה.

06/02/2012 | 13:01 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שירה שלום נתון חשוב שחסר-גיל. לגופו של עניין מומלץ שתבדקי על ידי מומחה לפה ולסת לשלילת בעיה בסנטר בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים