כאבים בלסת צד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/02/2012 | 17:17 | מאת: מאיה

בחודשיים האחרונים אני חשה בכאבים בלסת בצד ימין הכאב החזק באיזור המפרק. אני רוצה לציין כי בחודש האחרון הייתה לי דלקת באוזן ימין ואני מטפלת בא כעת בטיפות אנטיביוטיות. בכל מקרה הכאב הינו על כל הצד הימניי של הפנים גם באיזור הרקה. הכאבים אינם מעירים אותי בלילה אבל מאוד מציקים, ביומיים האחרונים ראיתי כי יש לי נפיחות קטנה מאוד כמעט ולא מורגשת. לפני שלושה שבועות עברתי חידוש סתימה בשן האחרונה התחתונה, מה יכולה להיות הבעיה נא עזרתכם תודה

06/02/2012 | 12:59 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מאיה יתכן ובעייתך נובעת מפרקי הלסת/שרירי הלעיסה. עלייך להבדק על ידי מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים