לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/01/2012 | 11:39 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 30, ומזה כ- 5 שנים אני מודעת "לקליקים" בלסת . מצב "הקליקים" החמיר, הלכתי למרפאת פה ולסת , שם עשיתי סד לילה. יש לציין שהקליקים לא מלווים בכאב. אך ההפרעה האקוסטית היא בעיה קשה מאוד עד כדי קושי לתפקד. האם יש פיתרון לבעיה מעבר לשינה עם הסד? תודה מראש מאיה.

30/01/2012 | 18:52 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מאיה שלום לצורך החלטה על טיפול עלייך להבדק על ידי מומחה לפה ולסת בדיקה קלינית והדמיית אם אר איי זוהי ההדמיה היחידה לסחוסים שגורמים לקליקים בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים