המשך מהודעה קודמת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/01/2012 | 01:23 | מאת: נמרוד

שלום ברשותך בהודעתי הקודמת המומחה שהלכתי אליו היה מומחה פה ולסת. כל ההתייחסויות שלי היו מטעמו. ברצוני לשאול שוב: במסגרת השחיקה המינימלית בסחוס שאובחנה בצילום רנטגני במאי האם בשחיקת סחוס בלסת אין מקום לפיזיותרפיה, לטענתו, כי הבנתי שלא בהכרח מזיזים את הלסת וישנם עיסויים וטכניקות נוספות. שכחתי להראות לו את הסד שהוכן עבורי ולכן איני יודע אם הסד חלק כמו שהוא הנחה לעשות לרופא השיניים. הוא אמר לי שסד לא חלק ינעל את הסחוס ויחמיר את המצב. אודה לתשובתך !

18/01/2012 | 14:38 | מאת: ד"ר שלמה ברק

נמרוד שלום ההחלטה על הטיפול תלויה בבדיקה הקלינית ובהדמיה- סחוס ניתן לראות רק באם אר איי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים