ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/01/2012 | 18:47 | מאת: שירן

היי אני בת 24 ואני סובלת מסגירה עקומה של השיניים, שאני סוגרת אותן הו נוטות הצידה, כתוצאה מכך שאני סוגרת עד הסוף בצד הימיני הצד השמאלי עם רווח. חוצמיזה שזה מפריע לי מבחינת המראה החיצוני ההשפה התחתונה בולטת מהעליונה, אשמח לקבל ייעוץ והמלצות על רופאים טובים שמשתתפים עם קופת חולים כללית

16/01/2012 | 13:55 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שירן שלום איני יודע ואיני יכול להמליץ על רופא מסוים. מומלץ כי תבדקי על ידי מומחה לפה ולסת. במסגרת הביטוח המשלים של קופת חולים כללית מועסקים רופאים כאלה. בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים