אפטות.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/12/2011 | 19:51 | מאת: סיון

שלום דוקטור, לפחות פעם בשלושה שבועות מופיעה לי אפטה חדשה בפה ונשארת במשך שלושה שבועות כך שאני כל הזמן עם אפטות זה ממש מפריע לי בשגרת היום יום והכאב מוציא אותי מהדעת...מחר אני מרכיבה גשר אורטודנטי והפחד הכי גדול שלי שזה יעורר יותר אפטות.מה עליי לעשות? עם איזה רופא להתייעץ? ואיזה בדיקות עליי לבקש?

03/01/2012 | 13:13 | מאת: ד"ר שלמה ברק

סיוון שלום מומלץ שתבדקי על ידי מומחה לפה ולסת או לרפואת הפה כולל ביצוע בדיקות דם ספציפיות לברור סיבת אפטות מרובות בפה\ בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים