כאבים בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/12/2011 | 13:42 | מאת: ליהי

שלום, לפני מס' שנים סיימתי טיפול יישור שיניים בהצלחה אך מאז אני מרגישה שעצמות הלסת בצד שמאל (באזור האוזן) לא "יושבות" כמו שצריך אחת על השניה, דבר היוצר חיכוך בכל פעם שאני פותחת את הפה בצורה רחבה (כמו לצחצוח שיניים למשל) ורעש של "קנאק". הדבר לא הפריע לי חוץ מהמבוכה הכרוכה בכך, אך לפני מס' ימים התחילו גם כאבים באיזור. לאן אני צריכה לפנות (לרופא שיניים? אורתודנט?) ואיך בכלל ניתן לטפל בכך? תודה, ליהי

23/12/2011 | 14:04 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ליהי שלום לפי תאורך מדובר בבעיה בפרק הלסת. מומלץ בדיקה על ידי מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים