לשון מחורצת וכואבת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/12/2011 | 15:38 | מאת: בועז

שלום, מזה שנה וחצי הלשון שלי מחורצת בחלקה התחתון (זה שליד השיניים), יש לה ריר לבן או צהוב לעיתים ובחלק הפנימי יותר שלה יש בליטות לרוחבה. הייתי לפני כשנה וחצי אצל רופא פה ולסת דרך קופת החולים שאמר שזו תופעה ואין מה לעשות. הייתי אמור לחזור אליו לביקורת אך התורים דרך קופת החולים הם קשם מבחינת שעות וימים. אני קצת מודאג מהלשון כי עוד מעט שנתיים והיא עדיין כך. היא רגישה לאלכוהול ולחומרים כמו מי פה וכו. בכלל המצב מוזר איתה. אני חושש מדברים כמו סרטן הפה וכו'. מה אפשר לעשות?

23/12/2011 | 13:59 | מאת: ד"ר שלמה ברק

בועז שלום איני יכול להתייחס לתלונותייך הספציפיות. עלייך להבדק על ידי מומחה פה ולסת ו/או מומחה לרפואת הפה. במסגרת קופת חולים /ביטוחים משלימים של קופת חולים/מרפאות חוץ פה ולסת בבתי החולים השונים בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים