כאב בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/12/2011 | 02:01 | מאת: עדי

שלום, לפניי כשבוע התחיל לי כאב במפרק הלסת בצד ימין, ממש ליד האוזן.לא התייחסתי לזה וחשבתי שיעבור בקרוב. עם הזמן הכאב התגבר וכבר ממש קשה לי לאכול, ללעוס, אפילו לפהק. רציתי לדעת למי עליי לפנות, האם אפשר לקבוע תור דרך הכללית והאם באמת יש צורך בכך או שזה יעבור לבד? תודה.

14/12/2011 | 11:20 | מאת: ד"ר שלמה ברק

עדי שלום[ מומלץ שתפני למומחה לפה ולסת. בבתי החולים השונים כמו גם בקהילה יש רופאים כאלה. למיטב ידיעתי גם בקופת חולים כללית וכללית מושלם בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים