הוצאה של בלוטת רוק

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

08/12/2011 | 09:06 | מאת: לימור

שלום רב לבן שלי (בן 11) יש בלוטת רוק שכל הזמן מתנפחת. הייתי ביעוץ והרופא המליץ לנתח ולהוציא את הבלוטה בהרדמה כללית. זה האיבחון: " מוקוצלה לינגואלי" באיזור הבלוטה הסובמנדיבולרית והסובלינגואלית הימנית. האם זה עלול לגרום לבעיות מאוחר יותר והאם באמת כדאי לנתח? אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה לימור

14/12/2011 | 11:19 | מאת: ד"ר שלמה ברק

לימור שלום\ מוקוסל של בלוטת רוק לינגואלית יש להוציא בפעולה כירורגית. הוצאתו לא פוגעת בכמות הרוק בפה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים