נשכתי לעצמי את החיך.....

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/12/2011 | 22:05 | מאת: אבי

ערב טוב. כבר קרה לי לא פעם שנשכתי לעצמי את החיך בזמן האוכל ותמיד הכאבים שהיו נלווים לכך היו עוברים אחרי יומיים שלושה.הפעם כבר עברו 5 ימים ואין שום שיפור.פשוט כאבים כל הזמן-בזמן דיבור,שתייה,אוכל זה משגע אותי!נשכתי את החיך מאחורי שפה תחתונה ויש שם סימן של השן החותכת הקדמית בצבע צהוב כשהכל מסביב כמובן אדום,נראה כמו פס צהוב בהיר קטן. מה אפשר לעשות כדי לזרז את ההחלמה ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן הפעם?האם יש איזו משחה שאפשר למרוח? תודה מראש אבי.

07/12/2011 | 15:52 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אבי שלום נשיכת לחי גורמת לכיב שכואב בדרך כלל חולף תוך 3-6 ימים. אין כל משחה שעוזרת בנידון דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים