תותבות על שתלים-נשלפות לעומת תותבות קבועות על גשר

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/12/2011 | 18:52 | מאת: סמואל

שלום רב לרופאים במרפאת השיניים הציעו לי שתי אפשרויות 1) שיניים תותבות מלאות בשתי הלסתות, מתחברות בקליק על 4 שתלים בלסת העליונה ועוד 4 שתלים על הלסת התחתונה 2) שיניים תותבות מלאות מתחברות על גשר מתכת כאשר התותבץ העליונה נשלפת והתותבת התחתונה מוברגת לשתלים מה היתרונות של כל אחת מהשיטות, ומה המלצותיכם ? תודה רבה מראש סמואל

02/12/2011 | 17:04 | מאת: ד"ר שלמה ברק

סמואל שלום לכל טיפול שהוצע יתרון וחסרון. הטיפול היותר פשוט ויותר מוצלח אסתטית ותפקודית הינו תותבות על גבי 2-4 שתלים בכל לסת ועל השתלים מחברים כדוריים בברכה דר' ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים