כאב חזק מאוד בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/11/2011 | 21:16 | מאת: זאב

ד"ר שלום, לאשתי יש כאב חזק מאוד בלחי שמאלית שלה, מרכז הכאב נמצא בלסת באזור החיבור בין הלסת לגולגולת. הלחי לא נפוח, ללא סימני צבע על העור. הכאב חזק,קבוע ובלתי נסבל שנמשך כבר כ-6 ימים. לפי התיאור הכאב לא נובע מהשן אלא מאזור העצם. אשתי נורא סובלת עייפה מאוד היות שהכאב קבוע ולא נותן לה מנוחה. בנוסף, אשתי בהריון שבוע 25. פנינו לרופא כללי והוא הפנה אותנו לרופא פה ולסת. עקב תורים פנויים במועד רחוק אני פונה אלייך בפורום, מה לעשות? האם יש משהו שיכול להקל עליה למעט כרית חמה? מה זה הכאב הזה? מאיפה הוא בא? חייבים עזרה קשה לא לתפקד.... אנא עיזרו לנו בברכה, זאב

01/12/2011 | 12:11 | מאת: ד"ר שלמה ברק

זאב שלום לפי תאורך הכאב נובע כנראה ממפרק הלסת. חשוב שאשתך תבדק על ידי מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

01/01/2020 | 15:25 | מאת: אודליה

היי זאב, אומנם עברו כמה שנים מאז שהעלת את שאלתך לאתר אבל הייתי שמחה לדעת איך בסוף פתרתם את הבעיה? ואחרי כמה זמן נעלמו לה הכאבים? אני נימצאת בידיוק באותו מצב כאבים עזים כבר שבוע ונימצאת גם כן בתחילת ההריון..

שלום רב, אתה מתאר מיקום של כאב שיכול להתאים לפרק הלסת. יש צורך בבדיקה מסודרת על ידיד כרורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה המתעסק בכאבי פנים ולסתות. יכול להיות ששם תמצא מענה קרוב יותר. כמו כן ניתן להעזר בחימום כפי שאמרת, אוכל רך, ומשככי כאבים שמותרים במהלך הריון כמו אקמול. יש מגבלה בטיפול בהריון. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים