התעסקות עם השיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/11/2011 | 10:39 | מאת: רחל

שלום...אני בת 29 ויש לי היסטוריית שיניים תקינות. מזה מספר חודשים אני נוטה להתעסק בשיניי כפיתרון להפגת מתח ולחץ מכל סוג, ולכן חורקת את שיניים, מנסה "להזיז" אותם קדימה ואחורה, לצדדים, לועסת ונושכת אותם חזק חזק וכבר אני חשה בכאבים בלסתות ומאוד לא מרוצה שככה אני נאלצת "להתעלל" בעצמי :/ מה הצעתך? תודה מראש.

27/11/2011 | 19:55 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רחל שלום במקרה שלך מומלץ לטפל בבעיה -מתח ולא בתוצאה -תנועות של הלסתות והשיניים יעוץ על ידי פסיכולוג הינו מומלץ ו/או מודעות עצמית בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים