לסתות לא מקבילות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/11/2011 | 21:38 | מאת: רן

שלום, אני כבן 14 עוד מאט והלכתי לאורטודנט היום, הוא אבחן אצלי בעיות ממש חמורות וקשות. כרגע הפה שלי נראה ממש גרוע ואני צריך לעשות גשר אך לא לשם כך אני פונה אליכם. הוא אמר שיש לי בעיה בלסתות שהם לא מקבילות, הלסת התחתונה לא מקבליה לעלניונה ועם לא נעשה ניתוח שלא בטוח יצליח, עלול להיות לי בעיות שאגדל. אני רוצה חוות דעת? עצה? או טיפ כלשהו כי אני אף פעם לא עשיתי ניתוח ובטח שלא ניתוח בגולגולת.

27/11/2011 | 19:53 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רן שלום כאשר יש בעיה במבנה הלסתות הטיפול המומלץ הינו ניתוח שמבוצע בסוף גיל הגדילה אצל בנים גיל 17-18 לערך מומלץ כי תבדק כבר בשלב זה על ידי מומחה לפה ולסת בבית חולים בברכה דר' שלמה ברק

27/11/2011 | 22:34 | מאת: רן

תודה על התשובה. אבל הרופא אמר לי שעדיף לבדוק כמה שיותר מהר ועדיף לבצע אפילו בגיל הקרוב?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים