הרגשת של חול בחלל הפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/11/2011 | 18:40 | מאת: רונית

לאבי בן ה- 60 ישנה הרגשה של חול/פירורים רק בצד אחד של חלל הפה. זה מלווה ביובש בפה והפחתה בכמות הרוק. לטענתו זה התחיל אצלו אחרי שימוש בכדור שקיבל לטיפול בערמונית מוגדלת. הוא הפסיק מיד את השימוש בכדור אבל ההרגשה עדיין נותרה. רופא השיניים שלו בדק אותו וטען שזה לא כתוצאה מהתפוררות של שן או של כתר. ממה זה יכול לנבוע? ולמי הוא צריך לפנות?

17/11/2011 | 00:17 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רונית שלום יש לבדוק את אביך אולי הדבר נובע מבעיות בבלוטות הרוק? בדיקה על ידי מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים