נפיחות בפנים כתוצאה מציסטה - דחוף!

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/11/2011 | 08:41 | מאת: גליה

יש לי ציסטה בלחי מעל שיניים 25,26,27 בשבת האחרונה הציסטה הכפילה את עצמה בגודל, הייתי במיון והונפתי לפה ולסת בתל השומר, שם הוא הכניס מחט ושאב את הנוזל של הציסטה אפשר לומר כ- 2 מזרקים מלאים. הוא גם נתן לי אוגמנטין, עד עכשיו שתיתי 2 כדורים והפנים שלי מאחרי הניקוז התנפחו הרבה יותר. עכשיו הנפיחות מגיעה לי לעפעפיים התחתונות ולאזור האף, וחצי שפתיים השמאליות שלי נפוחות מצב של אסימטריה מזעזע? מה עושים? האם האוגמנטין אמור להחזיר את הפנים שלי למצבם הנורמלי?

07/11/2011 | 09:53 | מאת: רופא שיניים

חשוב לחזור בדחיפות למיון,או ללפחות לרופא שיניים שיבדוק,המצב עלול להיות מסוכן

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים