כאבי תופת לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/11/2011 | 23:07 | מאת: נ'

שלום לכולם, אבקש להשאיר את ההודעה , אם יש מישהו שסובל כמוני מכאבי תופת אחרי טיפול שיניים, (אני כבר שנה וחצי, עם כאב רצוף יומיומי) , מטופל כמובן במרפאות כאב (אחרי שראיתי את כל מחלקות הפה והלסת באזור המרכז בכל בתי החולים) ,נוירולוגים ועוד. עם מישהו עובר את חלום הבלהות הזה, אני רואה שמדי כמה חודשים אנשים פה עם אותה בעייה, אך לא משאירים מייל כדי שיהיה אפשר ליצור איתם קשר- אשמח להשאיר את המייל שלי כאן ליצירת קשר [email protected] מדובר בכאבי תופת ובמצב של חלום בלהות שקשה לתאר. אודה למנהל הפורום על השארת ההודעה, כי לאנשים כמוני במצב כזה, למצוא תמיכה עם עוד כאלה שעוברים אותו דבר - זה מה שיש. תודה מראש

06/11/2011 | 11:18 | מאת: אתי

לא ציינת את מהות הכאב. השיניים? הלסתות?

06/11/2011 | 18:00 | מאת: נ

הכאב הוא אחרי טיפול שיניים בשן טוחנת בצד שמאל. לא מפרט את מסכת הייסורים (על אף שזה חשוב , ואולי יועיל לאנשים אחרים שנקלעו לאותו חלום בלהות. ולאט לאט אני מגלה שיש במדינת ישראל הרבה שחיים במקום מאוד חשוך - בגלל טיפול שיניים ונותרו עם הכאב הנוראי מכל באופן קבוע). הכאב הוא בשיניים/חניכיים לסתות - ואזורים שמקרינים, אוזן, גרון. כאב קבוע רוב היום והלילה - מוחמר (אצלי) ע"י דיבור, חיוך... ובכלל... כאב שאין יום שאין מחשבות התאבדותיות בגללו. זה לא טריגמינל נוירלוגיה, אבל גם הבנתי שבאבחנה הרופאים לא יודעים הרבה. בכל מקרה ,חשובה לי ההודעה בשביל התמיכה. אולי מישהו יוכל לסייע לי. אולי אני אוכל לסייע למישהו. ובכלל - שברשת יתווספו מאגר סיפורים כאלה , שרופאים (כמו הרבה שהייתי אצלם) לא יוכלו להתעלם מהתופעה ולהגיד "בחיים לא שמעתי סיפור כזה". כי יש הרבה.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים