לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/11/2011 | 12:32 | מאת: לי

שלום, לאחר ניתוח הוצאת ציסטה שהתגלתה כגידול שפיר מלסת תחתונה (באותה ההדמנות נעקרה גם שן לא רחוק ממקום הניתוח וכך נותרתי בלי שיניים בלסת תחתונה בצד שמאל) לאחר שלושה חודשים בביקורת נראה בצילום גוף זר באיזור הניתוח כשסביבו לא נראית החלמה של המקום , הרופא אומר כי זה נראה לו כחתיכה מסתימה שלא ברור איך הגיע לשם, לי יש תחושת אי נוחות במקום, משהו מפריע לי שם, הרופא טוען שאם אנותח שוב יפגע העצב המנדיבולרי, מה שהצליחו הפעם להימנע מפגיעה בו. הרופא טוען כי הגוף הזר אינו מפריע ואינו סיבה שהמקום לא החלים, מה דעתך? האם גוף זר יכול להישאר? בכללי כמובן.

07/11/2011 | 23:12 | מאת: ד"ר שלמה ברק

לי שלום יש לבצע צילום רנטגן פנורמי ו/או סיטי לאבחון מהות הגוף הזר ואם לטפל בו כולל סיכון אם קיים. מומלץ בדיקה וטיפול על ידי מומחה לפה ולסת \ בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים