ניתוח חשיפת שינים וחסר ב שיניים 7 8

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/10/2011 | 11:38 | מאת: בלה

שלום, אני אמורה לעבור ניתוח חשיפת שינים בשיניים מספר 13 ו 23 ? רציתי לדעת מה זה אומר הניתוח?איך מתבצע? והאם יש לו תפועות לוואי? אחכ.. אני נמצאת עם גשר בשיניים.. וד"א אם חסרות לי שינים 7,8 בכל הפה יש לרק 6 שינים בכל צד למעלה ולמטה. אז מזה אומר? חשוב לטפל בעניין? אשמח לתשובה דחופה. תודה.

26/10/2011 | 12:02 | מאת: ד"ר שלמה ברק

בלה שלום על משמעות הניתוח עלייך לקבל הסבר מהרופא המנתח. לא ניתן לסייע ללא בדיקה קלינית ורנטגנית בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים