MRI מפרקי לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/10/2011 | 02:09 | מאת: מיה

שלום! אני בת 28, נשואה ללא ילדים.מזה שנה עשיתי MRI ראש עקב כאב ראש. לפני כמה חודשים עקב כאב במפרק הלסת פניתי לבית חולים רמבם ושם אמרו לי שכיוון שאני סובלת הרבה זמן מכאב במפרק הלסת ובבית חולים עושים מחקר בנושא מפרק הלסת, ועושים בדיקות אולטרסאנד וMRI חינם וללא התחייבות,הפנו אותי לבדיקות. עשיתי בדיקת אולטלטרסאונד. כיום אינני סובלת יותר מכאב במפרק. ונקבע לי תור לMRI השבוע הבא. השאלה אם כדאי לנצל את ההזדמנות ולעשות את הבדיקה ? האם יש נזק כלשהו בביצוע הבדיקה או כדאי להיזהר ולא לעשות?במיוחד וקראתי באינטרנט שייתכן שיש נזק בבדיקה זו מה לעשות? תודה

26/10/2011 | 11:59 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מיה שלום ככלל ברפואה אם אין תלונות לא מבצעים בדיקות. תתלבטי עם הרופא ברמבם אם כדאי לבצע בדיקת אם אר איי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים