שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/10/2011 | 17:24 | מאת: דלית

אני בת 44, סובלת מרווח בשיניים הקידמיות, אני מאוד רוצה לסדר את הפה אך אני מאוד מאוד מפחדת להגיע לרופא שיניים, יש לי טראןמה מילדות מרופא שיניים. אני רוצה לבדור טיפול אורטודנטי שכולל שתלים אבל שמעתי שאפשר לעשות הכל בניתוח אחד ובהרדמה כללית. מה סדר גודל של עלות ניתוח כזה בבקשה? תודה

26/10/2011 | 11:58 | מאת: ד"ר שלמה ברק

דלית שלום יש לבדוק אותך כולל צילומי רנטגן ואז להחליט על הטיפול המועדף-ישור שיניים/השלמת כותרות/ ניתוח בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים