כאבים במפרק הלסתות,

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/10/2011 | 07:59 | מאת: שרון

ברצוני לגשת לטיפול בשיטת השתלת ALL ON 4 שיניים בלסת עליונה , הבעייה שקשה לי לפתוח את הפה זמן ממושך כפי הנדרש בטיפול, וזאת בשל כאבי מפרקי הלסתות. האם יש דרך בה ניתן להקל על פתיחת הפה , וניתן לתמוך במפרק בעת הטיפול ? בתודה מראש, שרון.

17/10/2011 | 01:08 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שרון שלום כל פתיחת פה ממושכת בזמן טיפול שיניים עלולה להחמיר את מצב שרירי הלעיסה לכן באם אפשר מומלץ לבצע את הטי וחוזר חלילה. בהצלחה דרפול בהפסקות-10 דקות טיפול וחמש דקות מנו' שלמה ברקחה-סגירת פה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים