כאבים עזים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/10/2011 | 18:35 | מאת: סיגל

היי בשלושה ימים האחרונים יש לי כאב נורא בחנייכים בחלק האחורי של הפה למטה זה ממש מאחורי השן הטוחנת בצד ימין אתמול הסתכלתי וראיתי שיצא לי שם כמו מין גולה ממש מאוחרי השן זה כאילו ממשיך את השורה של שיניים זה גורם לי לכאב בלסת של צד ימין אני לא מסוגלת לפתוח את הפה וזה מושך לי גם לגרון אני נמצאת בחו"ל כרגע מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב שהולך ומחמיר?? וממה זה יכול להיות? אודה לתשובה בהקדם תודה.

17/10/2011 | 01:14 | מאת: ד"ר שלמה ברק

סיגל שלום את חייבת להבדק על ידי רופא שיניים אולי הבעיה בשן בינה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים