דלקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/10/2011 | 10:59 | מאת: אושרת

אני בת 31 ויש לי בעיית חניכיים חמורה,ה-4 השיינים הקדמיות למעלה ולמטה זזות לגמרי, ואמרו לי שאין להם שום סיכוי לטיפול,שאר השיניים גם הם לא במצב הכי טוב, אני נמצאת כרגע בדילמה מה לעשות האם לעקור אותם או לא ומה לעשות במקומם, וכמו כן רציתי לדעת האם תרופת הטטריצקלין עוזרת לטיפול בחיידיקים של החניכיים? בברכת שנה טובה ומבורכת

14/10/2011 | 19:39 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב קשה להתייחס ללא צילומים ובדיקה קלינית. שיניים אבודות יש לעקור כחלק מההכנה הראשונית הכוללת, טיפול חניכיים- בסיום הטיפול צריך להחליט איך משלימים את השיניים החסרות-שתלים, תותבות גשרים. הטטרהציקלין היא תרופה לטיפול בפריודונטיטיס כרונית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים