דלקת במפרק לסת ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/10/2011 | 12:57 | מאת: אושרית

שלום, לאחר חודשיים של כאבים בלסת ימין וקושי רב בפתיחת הפה, היום התגלה בצילום פנורמי כי אני סובלת מדלקת במפרק לסת ימין. שאלתי היא האם ייתכן שהדלקת נגרמה כתוצאה מתאונת דרכים שעברתי לפני ארבעה וחצי חודשים. מדובר בתאונה בה עפתי קדימה ב"הצלפת שוט". האם ייתכן שהדלקת התפתחה כחודשיים לאחר התאונה? מהו משך ההחלמה לאחר דלקת במפרק הלסת? תודה רבה.

17/10/2011 | 01:18 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אושרית שלום ישנם מקרים בהם קיים קשר בין צליפת שוט להפרעה בפרק הלסת תלוי בהפרעה.דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים