3 חודשים לאחר ניתוח בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

18/09/2011 | 13:52 | מאת: לי

הייתה דלקת , נעקרו 3 שיניים אחרונות בלסת תחתונה בצד אחד ולאחר מכן בוצע ניתוח, הממצא בביופסה היה חומר גידולי שפיר אשר הוסר סביב העצב המנדיבולרי, עכשיו 3 חודשים אחרי תחושה לא נוחה במקום, תחושה כאילו" המקום נפוח , לפעמים רגיש למגע, אני חוששת שהכל חוזר שוב מההתחלה, האם יש מקום לדאגה? יש לי ביקורת בעוד 10 ימים, האם להקדים אותה?

20/09/2011 | 23:24 | מאת: ד"ר שלמה ברק

לי שלום חובה לדעת מה הממצא ההיסטולוגי שנמצא. ולבדוק את תחושותייך בדיקה קלינית ובעיקר צילומי רנטגן בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים