בעיה ובמפרק וכבדות בראש

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/09/2011 | 20:51 | מאת: רונית

שלום אני בחורה בת 27 סובלת כבר חודשיים מבעיה במפרק הלסת בצד שמאל. יש לי לעיתים קרובות כאבים חדים סביב המפרק והאוזן שמקרינים לראש, כמו כן נשמע קליק כאשר אני פותחת את הפה עד סופו. אין לי בעיה בפתיחת הפה מסוגלת לפתוח את הפה עד הסוף. הכאבים מתגברים אחרי אכילה ובזמן דיבור ממושך. בנוסף יש לי הרגשה של כבדות בראש שיוצרת תחושה של מעיין ריחוף/נידנוד בזמן ההליכה , האם התחושה של כבדות בראש שיוצרת מעיין תחושת ריחוף/נידנוד בזמן הליכה יכולה להיות קשורה לבעיה במפרק?

20/09/2011 | 23:20 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רונית שלום, בסבירות גבוהה תלונותיך בראש קשורים לבעיות מפרק הלסת ושרירי הלעיסה. מציע שתבדקי על ידי כירורג פה ולסת שיאבחן את הבעיה ויטפל בך כגון פיזיוטרפיה, סד לילה לשיניים ועוד \ בברכה דרק שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים