מפרק לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/09/2011 | 10:45 | מאת: מיה

שלום ! אני בת 28. עקב כאבי ראש כרוניים, הנני מטופלת ע"י נוירולוג באלטרליט 10 MG כעשרה ימים.במקביל יש לי כאבים במפרק לת ימין ועושה טיפולי פיזיוטרפיה למפרק. אני קצת מרגישה הקל בכאבי הראש. אך כאב מסביב לפרק לא משתפר. במקרה אמר לי הפיזיוטרפיסט כי תרופה זו המטפלת גם בדיכאון יש לה אפקט הפוך שגורמת לאדם לחרוק יותר שיניים. אני חורקת שיניים בלילה מאז שהייתי קטנה. הייתכן שתרופה זו תשפיע לרעה על ריפוי תסמונת מפרק הלסת? תודה ....

15/09/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מיה שלום בכדי לקבוע מקור הכאב והטיפול המקובל מומלץ שתבדקי על ידי מומחה לפה ולסת דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים