כאבים נוראיים ולא פוסקים בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/09/2011 | 12:29 | מאת: אנונימי

שלום. לפני כשבועיים החלו לי כאבים בפה בצד שמאל. הייתי בטוחה שזה נובע מהשיניים, הלכתי לרופא שיניים שעשה לי צילום ובדיקה ואמר שהשיניים תקינות, ושכנראה הכאב נובע מהמפרק. הלכתי לרופא המשפחה, הוא אמר שכנראה אני חורקת שיניים ובגלל זה הכאב, ונתן לי כדור מונע דלקת ומקל על הכאבים- CELCOX 200. לקחתי את התרופה 6 ימים, היא לא עזרה והכאבים החמירו ועברו גם ללסת הימנית (כאבים נוראיים). חזרתי לרופא המשפחה והוא נתן לי ARCOXIA 90. לקחתי את התרופה שבוע, אך אפילו שהיא נחשבת תרופה חזקה מאוד היא לא השפיעה, והכאבים רק הלכו והתגברו והתפשטו גם לאוזניים, לראש ובעיקר לאף! ביום שבת הכאב שיגע אותי כבר, נסעתי למיון ליד ביתי, עשו לי צילום וגילו 2 שיני בינה בשני הצדדים שעוד לא יצאו (שחשבו שאולי זה השפיע) ומשהו בסינוסים. החליטו במיון לשלוח אותי לפוריה לרופא פה ולסת, הוא בדק אמר שהשרירים מתוחים ושאין מה לעשות חוץ מלאכול אוכל רך ולשים דברים חמים על המקום. הוא לא התייחס לסינוסים. הוא נתן לי ETOPAN 200, שכרגע גם לא משפיע. אני לא יודעת מה לעשות, אני מתפתלת מכאבים בלסת, באוזניים, בראש ובאף. האם הכאבים באף קשורים לכאבים בלסת? יש לכם איזה שהוא פתרון? אשמח לתשובה, תודה.

14/09/2011 | 12:45 | מאת: שרית

גם לי החלו כאבים איומים בלסת הימנית, הייתי אצל שני רופאי שיניים שלא מצאו כלום, רופאת שיניים אחת אמרה שאולי יש לי סינוסיטיס, רופא המשפחה לא מצא כל אפיון של סינוסיטיס אך נתן לי צילום מערות הפנים ובאמת התגלה שיש לי סינוסיטיס. תבקשי צילום של מערות הפנים (קיבלתי אנטיביוטיקה, סינופד ואופטלגין נגד כאבים)

14/09/2011 | 19:45 | מאת: אנונימי

האם משכחי כאבים לא עוזרים לסינוסיטיס? וכדורים נגד דלקת?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים