מוקצלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/08/2011 | 23:47 | מאת: ליטל

שלום יש לי מוקצלה קטנה בשפה הפנימית , האם כדאי להסיר? אם כן מה המשמעות, איך זה נעשה?

01/09/2011 | 13:14 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ליטל שלום לרוב מוקוסל שהינה ציסטה של בלוטת רוק קטנה לא חולפת ללא התערבות כירוררגית. ההסרה המומלצת ביותר הינה באמצעות קרן לייזר על בסיס פחמן דו חמצני מדובר בפעולה קטנה 2-3 דקות ללא תפרים בברכה דר' שלמה ברק

01/09/2011 | 23:45 | מאת: ליטל

תודה ד"ר ברק, נאמר לי שההסרה כרוכה בתפרים ואי נוחות למשך חודש, האם אוכל לדרוש הסרה כפי שציינת?או שעלי לקבל את מה שמציעים בקופת חולים? תודה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים