טיפול שיניים ואקטונל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/08/2011 | 14:43 | מאת: איילונת

אני נוטלת אקטונל מזה כשנתיים ולפני כן- בערך 10 שנים פוסאלן. נקבע לי טיפול שיניים, עקירה של 4 שיניים קדמיות בלסת התחתונה,ושיקום בעזרת 2 שתלים והלבשה. קראתי שיש בעיה אם אקטונל ונמק של הלסת. האם צילום CT יספיק לרופא לצורך העניין והחלטתו אם יש להוסיף עצם? ואולי יש בדיקות נוספות שעלי לעבר? או אולי כדאי בכלל לרדת מכל העניין ולא לעקור או להשתיל שיניים?

19/08/2011 | 12:02 | מאת: דרץ צביקה רוזנבלום

שלום רב, אין לבצע עקירות / שתלים בעת נטילת אקטונל תתיעצי עם מומחה לכירורגית פה ולסת שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים