סידור גובה שיניים -שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/08/2011 | 10:55 | מאת: סיגל

שלום, בקרוב אני צריכה להשתיל שתלים ב2 השיניים הקדמיות, בזמן התייעצות עם רופא השיניים דברנו על הלסת שישנה בעיה מפני שבצד שמאל השיניים נמצאות בגובה ואילו צד ימין נמוך יותר וזה מתחיל מהשיניים הקדמיות, זאת אומרת ששן קדמית שמאלית בגובה וכך המשך של כל הצד והימנית רק בגובה נמוך יותר וכך כל הצד הימני. האם ניתן לסדר את זה? ואיך ? זה נשמע לי מסובך ..... כרגע יש לי 2 כתרים שהרכיבו לי אותם גם בגבהים שונים (הגבהים הם לא קריטיים אבל ניתן לשים לב להבדל) וכשתתבצע ההשתלה אני מפחדת שגם יראו את הגובה ואני יצטרך להשאר ככה וזה לא נראה טוב .... אשמח לתשובה.

20/08/2011 | 23:51 | מאת: ד"ר אורי בלנק

סיגל שלום לפי התיאור את זקוקה לתוכנית שיקומית נרחבת שתיתן מענה לבעיות שתיארת ביצוע שתלים במצב זה ינציח את המצב כיוון שקשה למקם מחדש שתלים שנקלטו. ממליץ על בדיקה מסודרת אם תרצי בדיקה במכון בהלל יפה נשמח לסייע בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים