טיפול שיניים מורכב

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/08/2011 | 08:52 | מאת: יפהק'לה

לצערי גם הרופא הבכיר ומנתח פה ולסת שאצלי הייתי לפני כשנה, אחרי שאזרתי עוז, לא התייחס לבעיית הרגישות שלי, והחדיר לי בזריקת ההרדמה אדרנלין,("שמתי רק קצת" ציטוט מדבריו)וגרם לי לתופעה שהוא הגדיר כ'סטרס' - עלית הדופק לממדים מפחידים והרגשה נוראית כאילו אני הולכת ונעלמת. לא המשכתי מאז את הטיפול, נותרתי כמעט בלי שיניים אחוריות וכעת יש לי בעיה עם הקדמיות. האם יש לכם המלצה על רופאי שיניים שאפשר לסמוך עליהם? או אולי שווה לי לבצע את הטיפול המורכב בבית חולים? איך מגיעים למחלקת פה ולסת בבית חולים? אני תושבת נהריה.

20/08/2011 | 23:37 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום את מוזמנת לבדיקה וייעוץ בבית החולים הטלפון באתר האינטרנט של בית החולים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים