שאלה מדאיגה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

08/08/2011 | 13:00 | מאת: סימה

שלום רב אני בת 24 בריאה בדרך כלל מזה כ 8 חודשים יצא לי בליטה בשפה הפנימית בפה קיבלתי טיפול תרופתי וזה לא עזר הופנתי לרופא פה ולסת ואמר לי שזה לא מסוכן שזה טראומה של הרקמה וצריך להוריד, עד שקיבלתי תור כדי להוריד זה עבר לי לגמרי במשך שבעה חודשים לפני כמה ימים זה חזר לי באותו מקום אותו דבר זה בא והולך מה עלי לעשות? טרומה ממה?

14/08/2011 | 21:08 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום סימה. התיאור מתאים למוקוצלה שזה נגע הנובע מטראומה לבלוטות רוק קטנות. נשיכה אקראית של השפה למשל. יש צורך לכרות את הנגע בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים