ד"ר בלנק ד"ר ברק

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/08/2011 | 11:30 | מאת: shuly

שלום לכם ותודה מראש על עזרתכם הייתי אצל רופא,בבדיקה שנעשתה לי וצילומי הפה נמצא שיש לי דלקות ועששות חמורות מתחת לכל הכתרים שלצערי לא היו מודבקים קבוע אלא זמני ולכן נוצרו שם בלגאנים הטיפול היום הוא להוריד את כל הכתרים לטפל בשן שן ואז לעשות כתרים חדשים מדובר ב 15 16 כתרים שתי שאלות יש לי 1. האם תוכלו להמליץ לי על אחד או שנים רופאים בירושלים הטובים בתחום זה לשם קבלת הצעת מחיר ושאלה שניה היא האם התחושות הלא נעימות שיש לי בחלל הפה כמו עיקצוצים בלשון ומעט מרירות הינה תוצאה של אותה עששת או דלקת תודה על תשובתכם

06/08/2011 | 10:33 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום רב ממליץ לפנות לבדיקה בפקולטה לרפואת שיניים הדסה עין כרם או לאחד מחברי הסגל. בברכה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים