אנטיביוטיקה פרופילקטית בהשתלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/07/2011 | 09:49 | מאת: דפנה

מחר אני אמורה לעבור פרוצדורה של השתלת בורג טיטאניום כחלק מתהליך השתלת שן. עברתי כבר פעם משהו כזה, אבל הספקתי לשכוח. הרופא המשתיל רשם לי מוקסיפן פורטה X3 ביום, כאשר תחילת הנטילה, ביום ההשתלה. נדמה לי שבעבר לקחתי רק פעמיים ביום. מדובר בשן 36. בגדול - אני לא משתגעת על אנטיביוטיקה שלא לצורך כפי שבוודאי משתמע מדברי. תודה מראש על תשובתכם.

30/07/2011 | 11:45 | מאת: ד"ר אורי בלנק

יש לקחת טיפול מניעתי נגד זיהומים לצורך ביצוע שתלים. טיפול מניעתי זה הוא חלק בלתי נפרד מההשתלה ולכן מחוייב. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים