אייייייי :(

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/07/2011 | 16:57 | מאת: אורלי

שלום, יש לי שן בינה תחתונה מצד שמאל שגדלה עקום, כל שאר שלוש שיני הבינה בקעו ישר וללא כאבים וזו כואבת בשביל כולן. היא יוצאת בעיקרון פעם בחצי שנה לשלושה ימים של כאבי תופת, אבל הרופאה אמרה שאין הרבה דלקת לכן אין צורך להוציא. מה שבעיקר מפריע לי זה העובדה שהיא מעקמת לי את השיניים לידה (את הקדמיות לא כי יש קיבוע פנימי.) אז אפשר אולי במקום להוציא אותה בניתוח לעקור שן או שתיים לידה בהליך רגיל? זה רעיון הגיוני? והאם אצטרך לעקור שיניים נוספות לאיזון? שאלה אחרונה, פרט לאדקס או כל כדור אחר, יש משכך כאבים אולי שניתן למרוח על השן ולהרדים אותה (אני בתקופת מבחנים)... תודה ושבת שלום!

24/07/2011 | 07:41 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אורלי שלום לפי תאורך יש צורך בעקירת שן הבינה הכואבת אשר גורמת לכאבים ואולי ף לנזק לשיניים סמוכות. אין תכשיר מקומי להקל על הבאב ד ר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים