שאלה לגבי עקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/07/2011 | 16:28 | מאת: עומר

עברתי עקירה של שן בינה תחתונה אחת, העקירה לוותה בכאבים חזקים ואחרי זיהום ניתן לי טיפול אנטיביוטי. העקירה השניה מתוכננת לכשלושה חודשים אחרי. השאלה היא, האם יש משמעות לזמן בין העקירות, האם זה פוגע בשיניים? וכמו כן, ברצוני לשאול, האם ברגע שעקרתי את התחתונות בהכרח עלי לעקור את העליונות(הכלואות גם כן...)?

22/07/2011 | 12:07 | מאת: ד"ר שלמה ברק

עומר שלום אין כל מיגבלה לפרק הזמן בין עקירות שיני בינה תחתונות. השיקול בעקירת העליונות יהיה בעמדת כליאתן וסיכונן בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים