ד"ר שלמה ברק שלום .......

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

18/07/2011 | 17:19 | מאת: מירב

שלום , כתבתי לך לא מזמן לגביי פתיחת פה עם סטייה לשמאל. אני מרגישה אי נוחות בצד שמאל מלווה בתחושת לחץ שמורגשת גם באף. ציינת בתגובתך שסטיית לסת נגרמת לרוב כתוצאה תפקודית של שרירי הלעיסה, שאלתי היא האם ניתן לראות זאת באם.אר.איי? ביצעתי סיטי לפני מ'ס חודשים ישנה סטייה בחתכים קורנלים שאין לי מושג עד כמה זה יכול להיות קשור לכאבים.

22/07/2011 | 11:58 | מאת: דר' שלמה ברק

מירב שלום סי טי נותן הדמייה טובה של הלסתות(עצמות) אם אר איי נותן הדמייה טובה של רקמות רכות בפה ולסת- של הסחוס התוך פרקי הגורם לעיקר הבעיות. בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים