כמה שאלות לגביי אופן טיפול לאחר עקירה כירוגית.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/07/2011 | 16:44 | מאת: תומר

שלום, ביום חמישי ה 14.7 עברתי עקירה כירורגית של שן בינה בלסת התחתונה מצד שמאל. קיבלתי "אוגמנטין" 875 מ"ג הקפדתי על שטיפות פה במי מלח. לאחר כ-3 ימים הנפיחות נעלמה כמעט לחלוטין, והאיזור כמעט ולא כואב כלל. ישנה מגבלה קלה בפתיחת הפה. הרופא המטפל נמצא בחופשה בחו"ל ולא ניתן להשיגו. ואני התבשרתי כי עליי לצאת לנסיעה לחו"ל גם כן. האם יש סיכון כלשהו בטיסה לאחר העקירה? האם עליי לראות רופא כירורג אחר שיוודא שקצב ההחלמה מן הניתוח תקין ואני אכן יכול לטוס ללא חשש? כמו כן לא עישנתי מאז העקירה ביום חמישי, מהחשש שהדבר עלול לפגוע בתהליך ההחלמה. האם ממולץ להמנע מעישון לאחר העקירה ולאיזו תקופת זמן? תודה מראש תומר

22/07/2011 | 11:54 | מאת: דר' שלמה ברק

תומר שלום מתנצל על הכעיכוב עקב חופשה . ככלל בכל סיבוך לאחר עקירה מומלץ לפנות לרופא המטפל דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים