סטייה במרפרקים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/07/2011 | 14:14 | מאת: דורית

היי, ביצעתי סיטי לפני מ'ס חודשים , סטייה בחתכים קורנליים מה הכוונה? אני דואגת יש לי כאבים בחיבור הלסת ובראש. האם הסטייה בחתכים קורנליים יכולה לגרום לכאבים? הפה שלי גם נפתח בזיג זג.

09/07/2011 | 23:16 | מאת: ד"ר שלמה ברק

דורית שלום. נראה כי את סובלת מהפרעה תפקודית של פרקי הלסת. חתכים קורונריים הינם סוג הדמיה של סי טי בו רואים בברור את פרקי הלסת. מומלץ כי תבדקי במכון פה ולסת. בבית החולים הלל יפה קיימת מרפאה יעודית לפרקי הלסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים