ניתוח הכרת ניב חלב כלועה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/06/2011 | 22:50 | מאת: אנה

שלום, העברתי ניתוח הכרת ניב חלב כלועה בלסת העליונה הממוקמת הוריזונטלי ויחסית גבוה. אחרי ניתוח חלק מהשן נשאר בלסת וכירורג אמר שאי אפשר להבדיל בין עצם ובין שן. מצב הזה מפריע להמשך טיפול אורתו ורופא ממליץ לבדוק עוד פעם אפשרות לסלק חלק שנשאר על ידי ניתוח חוזר. מה דעתכם – האם זה אפשרי אילו סיבוכים יכולים להיות בדרך ? האם ניתוח כזה עושים בהרדמה כללית בלבד או שאפשר גם בהרדמה מקומית ? תודה רבה

30/06/2011 | 13:04 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אנה שלום על מנת לקבוע את המשך הטיפול בניב הכלוא.אם בכלל. עלייך להבדק על ידי רופא פה ולסת לאחר ביצוע צילום סי טי של האזור בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים