פרקי הלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/06/2011 | 22:29 | מאת: עופרה

שלום ברצוני לדעת יש לי תפיסת לסתות בשני הצדדים, עברתי 2 ניתוחים ללא תועלת, עדיין נתפס ואני מחזירה לעצמי את הלסת. אף רופא שיניים לא יכול לטפל בי בגלל בעיה של הלסת, עכשיו אני חושבת שיש לי פיתרון באמריקן לייזר לעשות טיפולי שיניים בהרדמה כללית השאלה האם זה יעזור לי גם ללסת שנתפסת לי כל הזמן כשאני מפהקת???

30/06/2011 | 13:03 | מאת: ד"ר שלמה ברק

עפרה שלום מתאורך נראה כי הנך סובלת מפריקות או הפרעות אחרות של פרקי הלסת. פתיחת פה ממושכת במהלך הרדמה כללית עלולה להחמיר את הבעיה. רצוי כי תבדקי על ידי רופא פה ולסת לפני ביצוע טיפולי השיניים בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים