בעיה בפתיחת הפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/06/2011 | 04:22 | מאת: מיכל

שלום רב לאחרונה שמתי לב שאני לא מסוגלת לפתוח את הפה עד הסוף - זה לא כואב או מפריע לי באכילה ביום יום (אבל סוכריה על מקל, למשל, לא נכנסת). השאלות שלי: 1. מה זה יכול להיות? 2. האם עלי לפנות לרופא שיניים או למומחה פה ולסת או שזה בעצם אותו הדבר? 3. האם יכול להיות שזה בגלל שיני הבינה (כולן נמצאות)? 4. האם יכול להיות שזה קשור ללעיסת מסטיק מרובה?

30/06/2011 | 13:01 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מיכל שלום את מתארת תופעה של הפרעה תפקודית בפרקי הלסת ושרירי הלעיסה אשר לעיסת מסטיק עלולה לגרום לה. מומלץ כי תבדקי על ידי מומחה לפה ולסת. הנושא בתחום מומחיות זה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים