אני צריך לעבור ניתוח אורתוגנטי Lefort 1...

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/06/2011 | 13:33 | מאת: דניאל

מי מומחה לכירורגית פה ולסת המומלץ ביותר באיזור הצפון לביצוע ניתוח זה? תודה.

30/06/2011 | 12:59 | מאת: ד"ר שלמה ברק

דניאל שלום ניתוח אורטוגנטי שציינת מבוצע בכל מחלקותפ הולסת בבתי החולים השונים כשגרה. גם בבית החולים הלל יפה הניתוח מבוצע רק על ידי מומחים לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

30/06/2011 | 14:32 | מאת: דניאל

תוכל בבקשה להמליץ לי על הרופא הטוב יותר לעבור ניתוח כזה? מה זמן ההחלמה מניתוח זה? כמה זמן לאחר מכן הפה שלי יהיה סגור? האם זה נכון שהיום אין צורך בסגירת הלת ל-5 שבועות?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים