לשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

24/06/2011 | 18:11 | מאת: לינור

שלום רב , לבעלי יצא בקצה של הלשון מן חתיחת עור קטנה מאוד (כמו עור מת) שלא כואבת לו וניתנת להזזה . הלשון נראת רגילה לחלוטין מבלי פצעים למעט חתיחת העור הקטנה הזאת . אני לא יודעת האם זה קשור אך זה יצא לו לאחר יום שלם בבריכת השחיה . קבעתי לו תור לאף אוזן גרון האם זה בסדר ? מה זה יכול להיות? תודה

30/06/2011 | 12:57 | מאת: ד"ר שלמה ברק

לינור שלו\ מתאורך נראה כי מדובר במשהו תגובתי לנשית לשון. הנושא בתחום טיפול של רופאי פה ולסת ומומלץ כי יבדק בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים