עקירת שתל שסביבו דלקת קשה הרבה שנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/06/2011 | 08:11 | מאת: אתי

לד"ר שלום רב, האם שתל שמוצא עקב דלקת יכול לרפא את האזור המודלק? וכיצד מבוצעת עקירה שתל שיש מסביבו דלקת ? האם זה דומה לעקירת שן ? השתל מאד חזק ולא עזרו כל הטיפולים שקיבלתי לדלקת ותמיד הדלקת חזרה מדובר על שן קידמית בלסת התחתונה. תודה רבה על תשובתך

23/06/2011 | 21:22 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אתי שלום באם הדלקת סביב השתל מתקדמת אזי יש להוציא את השתל. במקרה זה מדובר לרוב בפרוצדורה כירורגית פשוטה וקלה יותר מעקירת שן בברכה דר' שלמה ברק

23/06/2011 | 21:51 | מאת: אתי

לד"ר ברק תודה על תשובתך המהירה, בנוסף ברצוני האם לדעתך עקירת השתל תעלים את הדלקת שמסביב לשתל ? תודה אתי

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים