שבירת לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/06/2011 | 18:02 | מאת: נימי

שלום אני בן 30 סובל כבר 12 שנה משבירת לסת טבעית בצד ימין(לא זוכר איך), השבירה מורגשת בעיקר בלעיסה/שתיה דיבור פיהוק, בבדיקה אצל רופא פה ולסת נאמר לי שאין מה לעשות, זוהי הפרעה בלסת שלא מצריכה/קיים טיפול רק יש להמנע מלעיסות מכבידות שישחיקו את הסחוס, זה לא באמת מטריד אותי עש שזה קורה בחברת אנשים-בציבור, חייב לציין ששומעים את הטיקים האלו בכל לעיסה, יש מה לעשות?

23/06/2011 | 21:18 | מאת: ד"ר שלמה ברק

נימי שלום , לפי תאורך לא מדובר בשבר בלסת אלא בהפרעה תפקודית של מפרק הלסת שמתבטאת בקליקים במפרק. במחלקות פה ולסת בבתי החולים ישנה מרפאה יעודית לפרקי הלסת ומציע שתבדק . הנך יכול לפנות גם לבית חולים הלל יפה למכון פה ולסת- מרפאת פרקי הלסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים